Spausdinti

2022 11 15 Bendra2022 m. lapkričio 11 d. 15 val. Vaikutėnų laisvalaikio centro bibliotekoje, sudeikietė rašytoja Milda Masalienė pristatė dvi knygas "Pabaisa ir gražuolė" ir "Komufliažinė meilė".

Mildą Masalienę daugelis uteniškių pažįsta kaip rašytoją: skaitytojams puikiai žinomos abi jos knygos – „Pabaisa ir gražuolė“ bei „Kamufliažinė laimė“. Knygos „Pabaisa ir gražuolė“ istorija pasakoja apie amžinąsias vertybes: meilę, įveikiančią visas kliūtis, gerumą, padedantį veikėjams nugalėti savo principus, įsitikinimus, peržengti per save, tikėjimą ir, žinoma, viltį, kad net ir po storiausio debesies sluoksnio visada pasirodys saulė.

Milda save vadina laisvos sielos menininke, nes užsiima net keliomis meno rūšimis. Rašo ir eilėraščius, ir prozą, kuria koliažus, o įkvėpimo ieško muzikoje. Kalbėdama apie kūrybinį gyvenimą, pašnekovė vardija daugybę žmonių, kurie ją palaiko, vienas jų – pulkininkas A. Gaiževskis, konsultavęs rašant „Kamufliažinę laimę“. Šiuo metu uteniškė rašo šios knygos tęsinį „Kamufliažinė laimė: jaunesnioji karta“, kurią rašyti pastūmėjo karas Ukrainoje.

Po knygos pristatymo vyko tautodailininko Vytauto Šemelio vyndarystės edukacija.

Nuoširdžiai dėkojame Mildai Masalienei už šiltą bendravimą, atviravimą ir knygų pristatymą. Dėkojame rašytojai už padovanotas knygas.

Ačiū tautodailininkui Vytautui Šemeliui už vyndarystės edukaciją.

Jūratės Bliuvienė informacija ir nuotraukos