Spausdinti

20180903 Sportas2018 m. rugpjūčio 25 d. Biliakiemio sporto aikštyne vyko tinklinio, o laisvalaikio salėje – šaudymo su pneumatiniu šautuvu varžybos. Sportininkai varžėsi dėl Utenos seniūnijos bendruomenės įsteigtų taurių. Tinklinio varžybose dalyvavo keturios komandos. Komanda „Atcargėj“ (Saulė Žemaitytė, Gabija Repšytė, Domantas Laučius, Justinas Navikas ir komandos vadovas Eimantas Lavinskas), komanda „Žaidėjai‘‘ (vadovas Deimantas Žalnierius, Rytis Čepėnas, Evaldas Žalnierius, Evaldas Pundzius ir Eimantas Baltrūnas), komanda „Argus“ (vadovas Paulius Keršulis, Žanas Ramoškis, Austėja Zabarskaitė, Renatas Kanapka ir Lukas Baranauskas) ir „Jaunimo“ komanda (vadovas Antanas Masiulis, Dominykas Masiulis, Airidas Guščius, Miglius Urbanavičius, Justina Masiulytė, Arvydas Dragūnas ir Darius Pelėda). Tinklinio varžyboms teisėjavo Valdas Slapšys. Visos komandos gerai žaidė, vertos nugalėtojos vardo, bet sėkmė lydėjo „Žaidėjų“ komandą (vadovas Deimantas Žalnierius), kuri tapo nugalėtoja ir laimėjo taurę. Antra vieta atiteko komandai „Atcargėj“ (vadovas Eimantas Lavinskas), o trečia - „Jaunimo‘‘ komandai (vadovas Antanas Masiulis). Šioms komandoms įteikti diplomai ir medaliai.


Po to uždaroje patalpoje vyko šaudymo su pneumatiniu šautuvu varžybos. Joms teisėjavo Antanas Padlipskas. Akies taiklumą išbandė šešiolika šaulių, tai Laima Zabarauskaitė, Aldona Zabarauskaitė, Valdas Slapšys, Saulė Žemaitytė, Domantas Laučius, Justinas Navikas, Gabija Repšytė, Darius Pelėda, Eimantas Lavinskas, Justina Masiulytė, Antanas Masiulis, Airidas Guščius, Virgaudas Laučius, Arvydas Dragūnas, Paulius Keršulis ir Lukas Baranauskas. Dalyviai atliko tris bandomus ir tris užskaitomus šūvius į taikinį. Kiekvienas stengėsi šaudyti kuo tiksliau. Pasibaigus varžyboms susumavus rezultatus trečia vieta atiteko Eimantui Lavinskui (20 taškų), antra vieta – Dariui Pelėdai (23 taškai), o pirmą vietą iškovojo ir taurę laimėjo Lukas Baranauskas (24 taškai). Varžybų laimėtojams įteikti medaliai ir diplomai.
Nuoširdžiai dėkojame Utenos seniūnijos bendruomenės pirmininkui Donatui Račinskui už įsteigtas taures ir medalius. Visiems sporto mėgėjams ačiū už dalyvavimą. Daugiau nuotraukų Utenos seniūnijos facebook.

Informacija ir nuotr. V. Padlipskienės