Spausdinti

Baigėsi Utenos rajono III lygos krepšinio varžybos, kuriose šiais metais dalyvavo 8 komandos, kurios buvo suskirstytos į du pogrupius. Visos komandos žaidė rato sistema, vėliau sekė atkrentamosios, pusfinaliai ir finalai.
Mažajame finale susitiko „Užpalių“ ir „JKL“ komandos. Vyko atkakli kova krepšinio aikštelėje, kur ketvirtajame kėlinyje „JKL“ spurtavo ir iškovojo III vietą.
Didžiajame finale susitiko „Vaikutėnų“ ir „Suginčių“ komandos. Nuo pradžių į priekį įsiveržė „Suginčių“ komanda, kuri laiminėjo didžiąją dalį varžybų, bet ketvirtame kėlinyje „Vaikutėnų“ komanda spurtavo ir persvėrė rezultatą. Nuaidėjus ketvirto kėlinio sirenai švieslentėje rezultatas buvo 87:77, „Vaikutėnų“ naudai. Utenos rajono III krepšinio lygos aukso medalius iškovojo: Edvinas Pečiūra, Rytis Puodžiukas, Rytis Jasinevičius, Aurimas Navadničėnas, Deividas Dijokas, Dovydas Gladkauskas, Edgaras Mateika, Gintaras Jotka, Haroldas Butnorius, Ignas Sunklodas.
Naudingiausiu varžybų žaidėju pripažintas, „Vaikutėnų“ komandos žaidėjas Edvinas Pečiūra, o rezultatyviausiu žaidėju – „Suginčių“ krepšininkas Ignas Šeikis.

Utenos daugiafunkcio centro informacija