Spausdinti
Kategorija: Žemės ūkio aktualijos

Vadovaujantis Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2021 m. birželio 22 d.  įsakymu Nr. AĮ-798 „Dėl kvietimo teikti paraiškas pagal Utenos rajono savivaldybės Kaimo rėmimo srities projektų finansavimo prioritetus skelbimo“ Utenos rajono savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas pagal Utenos rajono savivaldybės Kaimo rėmimo srities projektų finansavimo prioritetą  „Įrangos, tiesiogiai susijusios su ūkinių gyvūnų priežiūra, pirminių gyvulininkystės produktų gamyba ir žemės ūkio produkcijos perdirbimu, modernizavimas“.

            Galimi pareiškėjai - žemės ūkio veiklą vykdantys subjektai, įregistravę ūkininko ūkį bei valdą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre (valdos centras registruotas Utenos rajone). Ūkio VED (valdos ekonominis dydis), apskaičiuotas 2021 m. sausio 1 d., ne didesnis kaip 4 000. Prioritetas teikiamas ūkininkams, kurie per paskutinius trejus metus iš šios programos nėra gavę paramos.

            Vienam projektui įgyvendinti iš Utenos rajono savivaldybės biudžeto gali būti skiriama iki 60 % projekto  išlaidų. Didžiausia finansavimo suma vienam projektui gali būti ne didesnė kaip 1000,00 Eur.

Tinkamos finansuoti išlaidos:

Projektų paraiškos  priimamos nuo  2021 m. liepos 5 d. iki 2021 m. liepos 30 d.  Utenos rajono savivaldybės administracijoje (Utenio a. 4, 103 kabinetas). Projektų paraiškas taip pat galima teikti ir per Administracinių ir viešųjų elektroninių paslaugų portalą „Elektroniniai valdžios vartai“ (www.epaslaugos.lt) bei elektroniniu paštu (pasirašius saugiu elektroniniu parašu) Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. .

 Projekto paraišką (word formatu), Projektų atrankos ir finansavimo tvarkos aprašą galima rasti Utenos rajono savivaldybės internetiniame puslapyje www.utena.lt .

Informaciją dėl paraiškų pildymo ir projektų įgyvendinimo teikia Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriaus vedėja Raimonda Jankauskienė, tel. 8 (389) 64010, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir  Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriaus vyresn. specialistė Indrė Dikinienė, tel. 8 (389) 43538, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..