Nuo 2020 m. kovo 16 d. 00.00 val. visoje šalyje paskelbus k a r a n t i n ą, Utenos rajono savivaldybės administracijos darbas organizuojamas tik nuotoliniu būdu - asmenys savo prašymus ar gauti informaciją galės teikti el. pašto adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. bei kitais viešai www.utena.lt skelbiamais el. pašto adresais bei skambinant www.utena.lt svetainės skiltyje „Kontaktai“ nurodytais telefono numeriais. Dėl būtinų paslaugų (pvz., leidimo laidoti, socialinių išmokų ir pan.) suteikimo sąlygų kreiptis tel. (8 389) 64041. Prireikus savivaldybės teikiamų paslaugų, jas galite užsakyti el. būdu, raštus, prašymus galite teikti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. bei pasinaudodami elektroninio pristatymo sistema https://epristatymas.post.lt/ arba siųsdami adresu Utenio a. 4, Utena. Norėdami pasirašyti dokumentus el. būdu, galite naudoti el. parašą, mobilųjį parašą arba pasinaudoti el. parašo paslauga https://www.epaslaugos.lt/adoc/signer
Jei nesinaudojate el. bankininkyste, pasirašytus nuskenuotus dokumentus galite siųsti Utenos rajono savivaldybės administracijai  el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paprastu paštu adresu Utenio a. 4, Utena.
Norėdami nuskenuoti teikiamus dokumentus ar jų priedus, galite naudoti dokumentų nuskaitymui skirtas programėles, tokias, kaip CamScanner, kurią galite nemokamai parsisiųsti čia https://www.camscanner.com/ (kaip naudotis programėle CamScanner: https://www.youtube.com/watch?v=LUQDCUl1L4g). 
Taip pat dokumentus galite nufotografuoti mobiliuoju telefonu ar kitomis priemonėmis bei prisegti kaip laiško priedą arba pateikti užsakydami paslaugą el. būdu.
Primename, kad:
užsakyti Utenos rajono  savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus paslaugas 
galite per el. sistemą MEPIS: https://mepis.registrucentras.lt/web/mepis. Informacija teikiama tel. +370 389 41749 ir el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Prašymus socialinėms išmokoms (vienkartinė išmoka vaikui, kitos išmokos, mokamos pagal Lietuvos Respublikos išmokų vaikams įstatymą, prašymai ir dokumentai ir kitai piniginei socialinei paramai gauti: socialinei pašalpai, būsto šildymo išlaidų kompensacijoms, tikslinėms kompensacijoms ir pan.) gauti galite pateikti elektroniniu būdu per Socialinės paramos informacinę sistemą: www.spis.lt.  
Primename, kad išmokas vaikams galima gauti už 12 praėjusių mėnesių nuo prašymo pateikimo dienos, todėl jei nėra galimybės pateikti prašymą elektroniniu būdu, išmokas bus galimybė atgauti vėliau.
Pirminė teisinė pagalba teikiama telefonu +370 389 48696 ir el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Visas savivaldybių ir valstybės institucijų teikiamas el. paslaugas galite rasti Elektroninių valdžios vartų portale https://www.epaslaugos.lt/portal/

Utenos seniūnijos gyventojai įvairiais klausimais dėl paslaugų teikimo gali kreiptis į Utenos seniūnijos administraciją el. pašto adresais: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8 389) 61648, (8 389) 61649, (8 616) 35940.

Joomla templates by a4joomla