Primename, kad Utenos rajono savivaldybė vėl inicijavo akciją „Kalėdų šviesa“ ir pakvietė visus Utenos rajono gyventojus, bendruomenes, organizacijas, įstaigas, įmones, verslo atstovus puošti savo aplinką, kiemus, namus, vitrinas, įstaigų, įmonių pastatus ir sukurti šventinę nuotaiką Utenoje bei visame rajone.
Dalyvaudami akcijoje fotografuokite savo papuoštus ir šviečiančius namus, kiemus, įstaigas, vitrinas ir siųskite nuotraukas el. pašto adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Atsiųstos nuotraukos bus skirstomos į kategorijas:

• Gražiausiai papuošta sodyba;
• Gražiausiai papuoštas daugiabutis;
• Gražiausiai papuoštas kiemas;
• Gražiausiai papuošta įstaiga;
• Gražiausiai papuošta verslo įmonė;
• Originaliausi papuošimai.

Nuotraukas (2–4) siųskite iki gruodžio 22 dienos. Laiške būtinai nurodykite kategoriją, kuriai priskiriate nuotraukas, ir kontaktinę informaciją (vardą, pavardę, el. paštą, telefono numerį, papuoštos vietos adresą, įmonės ar įstaigos pavadinimą, adresą, kontaktinio asmens tel. nr. ir el. paštą).

Savivaldybės facebook paskyroje bus sukurtas nuotraukų albumas „Kalėdų šviesa“, kuriame bus galima balsuoti (paspaudžiant „like“ (patinka)) už labiausiai patikusias nuotraukas.

Balsavimo pradžia – gruodžio 22 diena, pabaiga – 2022 m. sausio 5 diena. Kiekvienoje kategorijoje bus renkama po vieną gražiausią nuotrauką. Laimės ta nuotrauka, kuri surinks daugiausia patiktukų. Utenos rajono savivaldybė yra numačiusi pagerbti ir apdovanoti piniginiais prizais ir padėkomis pačių gražiausių, daugiausia patiktukų sulaukusių nuotraukų autorius.

Utenos rajono savivaldybės administracija

Joomla templates by a4joomla