Ukmergės ir Utenos rajonų savivaldybėms patvirtinus savivaldybių biudžetus buvo skirta lėšų negalią turinčių asmenų transporto organizavimo ir asistavimo paslaugoms finansuoti 2023 m.

„Džiaugiamės, jog Ukmergės ir Utenos rajonų savivaldybės atliepia negalią turinčių asmenų poreikį transporto organizavimo ir asistavimo paslaugoms organizuoti. Šios tikslinės asmenų grupės mobilumas ne tik neatsiejama socialinių paslaugų krepšelio dalis, bet ir kai kur vienintelė galimybė pasiekti kultūros, švietimo ar kitas savirealizacijos vietas“, - teigė VšĮ „Socialinis taksi“ direktorius Liutauras Vičkačka.

VšĮ „Socialinis taksi“ Ukmergės rajono savivaldybėje laimėjo skelbtą viešąjį pirkimą, Utenos rajono savivaldybėje veikla bus vykdoma skyrus finansavimą iš nevyriausybinių organizacijų veiklos, mažinant socialinę atskirtį, prevencinių priemonių finansavimo 2023 metams projekto lėšų.

Paslaugos savivaldybėse bus teikiamos nuo sausio 23 d. Paslaugų kainos išlieka nepakitusios:

0–5 km: 2,50 Eur.

5–10 km: 3,50 Eur.

10–15 km: 5 Eur.

„Socialinio taksi“ paslaugas užsisakyti galima užsiregistravus tinklapyje www.socialinistaksi.lt, paskambinus tel. +370 687 44 001 (darbo dienomis nuo 8 iki 19 val.).

Joomla templates by a4joomla