FB IMG 16885298346192023 m. birželio 30 d. praskriejo Vaikutėnų krašto bendruomenės 20-ties metų jubiliejinė BALTA šventė. Vaikutėnų krašto bendruomenę 20- to jubiliejinio gimtadienio proga sveikino garbingi renginio svečiai: Savivaldybės administracijos direktorius Paulius Čyvas, mero patarėjas Gytis Stankevičius, LR Seimo narys Edmundas Pupinis, Utenos seniūnijos seniūnas Saulius Gaižauskas su pavaduotoja Laura Gaiveniene, Pačkėnų krašto bendruomenė. Pagerbti garbingo amžiaus jubiliatai. Vyko tradicine tapusi loterija. 

Pasibaigus šventei liko daugybė įspūdžių ir gerų emocijų. Ji ilgai išliks atmintyje, kaip ir stiprus bendruomenės narių vienybės jausmas, jis buvo kone apčiuopiamas.

Viso to nebūtų be darbščių, atsakingų bendruomenės žmonių.

Dėkojame už nepakartojamą šventinę nuotaiką renginio vedėjai Laurai Berniūnienei.

Nuoširdžiai dėkojame visiems šventės rėmėjams: Utenos rajono savivaldybei, Utenos kultūros centrui, Branginu.lt vadovams Žilvinui Juzėnui ir Tomui Greičiūnui, Virgai ir Rimantui Greičiūnams, Linai ir Agniui Berniūnams, Osvaldui Vainiūnui, Mindaugui Kisieliui, Mindaugui Mickoniui, Gediminui Braukylai, Linui ir Valdui Lamauskams, Irmai ir Vaidui Storastams, Utenos reklama Violetai Jasevičienei, Zakarauskams už nušienautą Vaikutėnų parką.

Taures ir medalius skirtus sportininkų apdovanojimui, finansuoja Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija, projekto partneris Medenių krašto bendruomenė.

Viso to nebūtų be darbščių, atsakingų bendruomenės žmonių.

 

Jubiliatams skirtas jubiliejines juostas ir gėles finansuoja Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija, projekto partneris Pačkėnų krašto bendruomenė.

Nuoširdžiai dėkojame, prisidėjusiems prie šventės: tautodailininkui Vytautui Šemeliui, Pačkėnų Raganų muziejaus kūrybinės dirbtuvėlės „Žolynų magija“ Loretai, Utenos medžiotojų klubui „Sakalas“ už gardų šiupinį, Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-osios rinktinės komandai už šaulišką košę, Privataus vaikų darželio „Augame kartu“ vadovei Justinai Paišienei ir jos komandai už vaikams suorganizuotas pramogas ir linksmybes. Dėkojame prisidėjusiems prie šventinės loterijos: Vaikutėnų gyvenvietės gyventojams už išradingus prizus ir gardžias vaišes. Remigijui Juzėnui už didžiųjų prizų išradingą pristatymą.

Dėkojame svečiams už įsteigtus prizus: seniūnui Sauliui Gaižauskui, Laurai Gaivenienei, J. Kačinsko įmonei „Prie užtvankos“, krautuvėlės „Marinolis“ Aistei ir Šarūnui Medikams, Vaikutėnų med. punkto felčerei Danutei Norkūnienei, Sudeikių pliažo užkandinės vadovei Deimantei Juzėnaitei, Bronei Šiaučiulienei.

Nelengva išvardyti kiekvieną, kurio iniciatyvumas, idėjos ir geranoriškumas padėjo sukurti nuostabią šventę – ačiū visiems, taip pat ir tiems, kurie dalyvavote – be nuoširdžių žiūrovų renginys neturėtų prasmės.

cialinės apsaugos ir darbo ministerija, projekto partneris Medenių krašto bendruomenė.

Informacija Jūratės Bliuvienės, nuotraukos Lino Bražionio.

 

 

Joomla templates by a4joomla