20180925 Biliakiemis2018 m. rugsėjo 22 d. gerai nusiteikę varžybų dalyviai rinkosi į Biliakiemio laisvalaikio centro sporto aikštyną, kur buvo organizuojamos krepšinio 3x3 ir tritaškių mėtimo varžybos. Krepšinio 3x3 varžybose dalyvavo penkios komandos: Vaikutėnų komanda ir jos sudėtyje žinomi krepšininkai (Deividas Meidus, Audrius Ruzgas ir Giedrius Nariūnas), komanda „Žaidėjai“ (Deimantas Žalnierius, Evaldas Žalnierius ir Evaldas Pundzius), Biliakiemio komanda (Rytis Čepėnas, Mindaugas Čižauskas ir Miglius Urbanavičius), komanda „Argus“ (Žygimantas Baronas, Žanas Ramoškis ir Lukas Baranauskas) ir komanda „Dildošiai“ iš Kuktiškių (Deividas Taraškevičius, Aivaras Bareišis ir Donatas Šalčiūnas). Varžyboms teisėjavo teisėjas Rimvydas Vaitkus. Visos komandos įnirtingai kovėsi, stengėsi ir siekė pergalės, tačiau sporte visada kažkam pasiseka labiau. Susumavus rezultatus krepšinio 3x3 varžybų nugalėtojais tapo Vaikutėnų komanda (vadovas Deividas Meidus), laimėjusi prieš visus varžovus. Jiems įteikta Utenos seniūnijos bendruomenės įsteigta taurė ir medaliai. Antra vieta atiteko komandai „Argus“ (vadovas Žygimantas Baronas), o trečia vieta – Biliakiemio komandai (vadovas Rytis Čepėnas). Jiems įteikti medaliai.
Vėliau vyko tritaškių metimo turnyras, kuriame dalyvavo penkiolika žaidėjų, norinčių išbandyti rankos taiklumą. Jiems teisėjavo Antanas Padlipskas. Kiekvienas dalyvis atliko po keturis metimus iš penkių padėčių. Visi stengėsi atlikti kuo taiklesnį metimą, bet ne visada kamuolys krito į krepšį. Atlikus visus metimus paaiškėjo, kad puikiausiai krepšį atakavo ir pirmą vietą iškovojo Mindaugas Čižauskas (14 taškų). Dėl trečios ir antros vietų tarpusavyje susikovė Deimantas Žalnierius ir Rytis Čepėnas, surinkę po 13 taškų. Po papildomų metimų antra vieta atiteko Deimantui Žalnieriui (14 taškų). Visiems laimėtojams įteikti medaliai.
Biliakiemio laisvalaikio salės specialistė Vidutė Padlipskienė nuoširdžiai dėkojo visiems sporto varžybų dalyviams ir kvietė atvykti į rengiamus sporto užsiėmimus salėje.

Informacija ir nuotr. Vidutės Padlipskienės

Daugiau nuotraukų Utenos seniūnijos facebook.

Joomla templates by a4joomla