2020 1Utenoje vyko XIII-ųjų Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių II-ojo etapo varžybos, kuriose dalyvavo Utenos, Ukmergės, Anykščių, Molėtų, Zarasų, Visagino ir Ignalinos rajonų komandos. Komandos laimėjusios prizines vietas šiose varžybose, iškovojo teisę atstovauti savo rajonui finaliniame žaidynių etape, kuris rugsėjo 26 dieną vyks Palangoje.
Smiginio varžybose pirmąją vietą iškovojo Utenos seniūnija (Laima Zabarauskaitė, Arvydas Dragūnas ir Gintaras Trimonis), antri Anykščių raj. Skiemonių seniūnija ir treti Visagino smiginio mėgėjai. Šachmatų varžybose nugalėjo Ukmergės miesto, antri buvo Utenos ir treti Anykščiai. Šaškių varžybose stipriausi buvo Anykščių miesto, antri Ukmergės ir treti Utenos miesto.

Stalo teniso varžybose nugalėjo Utenos miesto (Sniegina Lapinskė, Valdemaras Lapinskas ir Edgaras Kovera), antri Zarasų rajono Antazavės seniūnijos ir treti Ukmergės miesto.
Moterų krepšinio varžybose nugalėjo Utenos miesto (Agnė Deveikytė, Eidvylė Gasiulytė, Ugnė Kučinskaitė ir Greta Trapnauskaitė), antros Anykščių ir trečios Molėtų rajono Alantos seniūnijos atstovės. Vyrų krepšinio varžybose pajėgiausi buvo Utenos miesto (Žilvinas Varna, Iganas Jackevičius, Aurimas Guiga ir Remigijus Guiga), antri Anykščių Kavarsko seniūnijos ir treti Molėtų miesto. Vyrų senjorų tarpe nugalėjo Ignalinos miesto, antri buvo Utenos miesto ir treti Anykščių miesto seniūnijos.
Moterų tinklinio varžybose nugalėjo Utenos miesto (Erika Jancevičienė, Guoda Cibaitė, Otilija Juozelskienė ir Irma Maigienė), antros Visagino ir trečios Ukmergės miesto. Vyrų tinklinio varžybose nugalėjo Anykščių Kavarsko seniūnija, antri – Visagino ir treti Utenos miesto tinklininkai.
Futbolo varžybose stipriausi buvo Utenos futbolininkai (Ričardas Bujavičius, Renaldas Grižas, Saulius Auškalnis, Eringas Degutis, Marius Andrijauskas, Sigitas Skruzdys, Evaldas Stuglys, Juozas Dudėnas), antri Ignalinos miesto ir treti Zarasų miesto futbolininkai.
Virvės traukimo rungtyje nugalėjo Ukmergės rajono Deltuvos seniūnija, antri Utenos rajono Leliūnų ir treti Utenos rajono Tauragnų seniūnija.
Seniūnų varžybose nugalėjo Molėtų rajono Alantos seniūnas Aidonas Ažubalis, antras Utenos rajono Saldutiškio seniūnas Bronius Šliogeris ir trečias Visagino savivaldybės sporto specialistas Jonas Nekrošas. Moterų tarpe nugalėjo Anykščių rajono Kavarsko seniūnė Šarūnė Kalibataitė.

Daugiafunkcio centro informacija

  

   

Joomla templates by a4joomla